a teď čtu že napíšeš erotikuš a taky že dneska tam byla Kikuško máš tak sexy hlas že bejt chlap tak na Tebe skočim pusu na čumák Britovi ať nezlobí a děkuji moc že mě bereš s sebou do kurníku že kvůli mě tam chodíš s telefonem páč kvokání mi dělá moc dobře a když zakrkohá kohout čistým jasným silným krkohem to je tak silný umělecký zážitek... no gdé mám ty prášky na hlavu... děkuji za vše co pro mě děláš krásný den Ti :-))
19.02.2021 07:48:37 | Iva Husárková
To je slovo do pranice
to je slovo k myšlení
klidně přidej ještě více
pro života zvlídnění
18.02.2021 09:54:29 | Clown