Vyjádřit svoji podstatu
nedělat věci pro slávu
rozlévat vlny poznání
člověka zvláštně naplní
Životu dává nový cíl
jít tam kde cítí vnitřní mír
mluví v tom tichu na tě víc
než křik co nemá ti co říct
Přesně tak* :)
Pěkné dny Vlnko milá *ST
19.02.2021 00:28:31 | jenommarie
Trefa do černého.
Neplýtváš slovy a jdeš do hloubky.
Velmi mě oslovila :o)
18.02.2021 23:54:52 | Z nitra
Děkuji moc za zastavení a jsem ráda, že Tě má úvaha zaujala, přeji krásný den:-)
19.02.2021 09:41:03 | vlnka