Jen stěží snesitelná lehkost bytí
Když není do čeho rýpnout
Čtu Krchovského a myslím na smrt
Když dočtu, uložím knihu
A svůj popel do urny
A každý den ta samá rutina
Když se čas převaluje
Jako ta nejlevnější děvka na strništi
Pod rouškou výparů z lihu
Zvracím na hřbitovní kvítí
A stařenkám do kabelek
Když už se zdá, že je konec
Filmy, básně, svět a tak dál
Zapadají do jednoho střihu
Už nečekám na ráno
Už nečekám na zítřek
Přečteno 194x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Marten, kudlankaW, Rozmarýna
Komentáře (3)
Komentujících (3)