Brk
.
V tichu příchuť lesních jahod
ve slepotě nahmataná tvář
propisky a fixy zahoď
vrací se kalamář
Honím husy po dvoře
má milá v komůrce usíná
Můj splín nadějí ochořel
otisky vraha
detektiv ze rtů snímá
V tichu příchuť citronové temnoty
dům se rozpadá a páchne močí
a náhle vím nejsem to já
jsi to ty
dva nože místo očí
Kdo má?
Vyhoď i kalamář
vrací se prst do barvy a jeskyně
umění strasti
kde předkové žijí a kreslí svoji tvář
Co dávají? Život Život.
A jak?
Stále slibně
rozepsaný román..
.
.
Přečteno 178x
Tipy 16
Poslední tipující: gallatea, Emily Říhová, enigman, Marten, Básník Karel, Frr, šerý, mkinka, Psavec, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)