Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=jMMUgnf2E9c&list=RDjMMUgnf2E9c&index=1
vedel si
že to nebude fér
ale ja si neviem pomôcť
a ty vraj nemáš dôvod
zostávať
ono to kedysi všetko dávalo zmysel
prebudíš ma roztvorením záclony
ja uvarím puding
a podám ti kávu
alebo ma unesieš na koncert
Lucky Bílej
mení sa okolie
počasie
dejiny
všetko okolo nás
sa mení
už to nie je
"čakám vonku, utekaj dole"
už sú to len
prázdne pohľady
raz za pár
mesiacov
a vždy
keď cítim pach cigariet
s vôňou arielu
cudzinca na ulici
spomeniem si
na tvoje bozky
.
.
malisko, jak se vlastně jmenuješ? ne, že by to bylo nějak důležité, ale chtěla bych tě v myšlenkách pokřtít a nemusíš mi dát své pravé jméno .)
25.04.2021 13:16:34 | Lagedama
Kalich hořkosti nutno pít do dna
Po opilosti láskou příchází prazvláštní střízlivěni derilium
Akce vyvolá
Copak hej holá?
Představu v bazénu
V noci a dohola
28.02.2021 02:35:10 | kudlankaW
Výtečně! Jak na poetickém regálku odložené, odumřelé artefakty lásky. Hmm, takto podaná civilnost mě vysloveně baví*
Pěkně vyložené poetickým jazykem.
27.02.2021 22:39:27 | šerý