Most přes řeku
Starý most,samá vráska
vyrytá v kamenné tváři
sivý kámen v něm praská
po čase dohnalo ho stáří
Starý most,nad řekou
po staletí celý chátrá
voda ušla cestu dalekou
a kameník po něm pátrá
Až opraví most dlátem
aby nepadaly kusy zdiva
do vody s hnědým blátem
do níž hledí socha,jak živá
Přečteno 236x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Dája K
Komentáře (2)
Komentujících (2)