Anotace: Než přijdu na řadu z očkováním, tak posiluji svoji imunitu osvědčeným prostředkem, který, bohužel, neproplácí žádná zdravotní pojišťovna.
Bylo by na čase přesvědčit pojišťovny aby slivovici zařadili mezi medikamenty. Jinak ti vůbec ale vůbec tu dobrotu nezávidím (grrr)
02.03.2021 08:56:09 | Clown
Schvaluji na sto procent. Já jsem sice 100% abstinent, ale od našeho kamaráda jsem koupila 10 litrů tohoto vzácného léku. A je pravá trnková, tak věřím, že bude manželovi svědčit .-)
..ST..
01.03.2021 23:09:44 | Jaruška