Jistě se zase setkáte, akorát na Mnohem krásnějším místě.
04.03.2021 21:11:15 | Jeněcovevzduchukrásného
maminka se usmívá a je na Tebe hrdá máš její sílu a laskavost nikdy nikdy nikdy se nic neztratí a vše zlé se v dobré obrátí květina místo polibku neuvadne je krásná plná něhy a lásky objímám Tě Kik pro krásný den ST :-))
04.03.2021 07:14:16 | Iva Husárková
hodně sil milá kiki**ach struna přes srdce zostra vedená
.opatruj se ..*
03.03.2021 16:43:50 | jenommarie