každý večer
stála pri otvorenom okne
bez ohľadu na to
či bolo vonku mínus dvadsaťpäť stupňov celzia
alebo plus tridsaťsedem
pozorovala som ju
žila sama
mala v ruke pohár vína
a nezadržateľne plakala
bolo to pre mňa
niečo ako
večerný rituál
a vždy keď pred barákom
zastali hasiči
tŕpla som
či ju ešte niekedy
uvidím
mala som o ňu strach
mali sme toho
veľa spoločného
.
.
sakra
03.03.2021 21:29:45 | kaše
Zachytilas..rituál..který tobě předal úplně něco jiného* :)
03.03.2021 17:26:36 | jenommarie
Sedím ještě v kanceláři a v hlavě vyhodnocuji situaci, o které jsem se právě dozvěděla z mailu. Mám tu červené a jen jeden schodek před dveřmi, který by to stejně nevyřešil.
03.03.2021 16:50:57 | Dreamy