stále častěji
kráčíš mi smrti
vstříc
vstříc mému mlčení
jsme si souzeny
už od prvních krůčků
tys
stínem mým
který mne obrůstá
však uvnitř mne
schránka
ke které nemáš
klíč
duši svou
lásce
pokorně odevzdám
ona jediná
bude mi soudcem
věřím že
shovívavým
modlím se
za tebe smrti
ať ve stejném náručí
spočineš
vždyť
dáno bylo ti
srdce též
srdce strážného anděla
...i smrt patří k životu...
Zdeni, krásně ses dotkla... Děkuji :)
14.03.2021 11:18:36 | Emily Říhová
Ano Emily... a čím dříve o ní slyšíme, tím lépe pro nás ... pro náš život s nazíráním přesahu ... moc děkuji... úsměv.Z
14.03.2021 14:43:15 | zdenka
Ať chceme, či nechceme
stále s námi jde.;) *
Pěkný den a víkend milá Zdeničko a úsměv *;)
06.03.2021 12:27:57 | jenommarie