V nočním baru
Anotace: Báseň z jednoho baru
Jdou lidé do nočního baru
barman teprve stoly otírá
před chvíli líbal svojí Sáru
a proto pozdě dveře otvírá
První přišel karetní král
jenž v rukou trumfy obrací
celé roky jako karbaník hrál
však věčnĕ se štěstí nevrací
Z rohu muzika hlasitě hraje
a plno bylo v hlavním sále
barman sedí u černého čaje
když hlavu,jak střep má stále
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka
Komentáře (0)