Už zase stojím na hraně, hledím dolů
Žaludek se mi svírá
Mísí se strach i víra
A rozum se vzpírá
Stačí krok, jen krůček
A pak pád bez zastavení
Důvěře na znamení
A tak propadám proudem okolností
Nebo letím bez kontroly?
Tak či tak dopad bolí
Nerozhodnost je však horší
A tak se zaťatými zuby
Skáču z paluby
Snad ne do záhuby
Ať je to krok směrem správným
a cesta lemována smíchem šťastným...
Hodně štěstí a opatruj se :)
14.03.2021 14:11:56 | Emily Říhová
vlastně to nemusí být paluba či skála...člověk nemusí skákat stačí vykročit...
08.03.2021 14:12:16 | enigman
...některá rozhodnutí by nebyla špatná, kdxž by tak dlouho netrvala...:)
06.03.2021 11:48:27 | Dreamy
Možná nezáleží na tom, zda rozhodnutí je dobré či špatné...ale, na tom kolik energie do něj vložíme.
08.03.2021 17:26:02 | Klára Němcová