dvě odlišné podoby téhož
mouchy mouchy snězte si mě
už slibně mokvá duše má
nětnětizmem prorostlý jsem
nevyslyšel jsem varování Tvá
*
jsem vozkou oblak
přináším tetelivé deštíky
vděčné jsou na zemi zástupy
nesmělých kvítků
co nevidět začnou pogovat
jejich křehké pestíky...
to je moc krásný drahý Jiří upřímná poklona
07.03.2021 20:39:19 | Clown
...vozka oblak... ;)
07.03.2021 16:15:32 | Philogyny