Kreativita svázaná pravidly
Kope silně do čtyř stěn
Křičíc tiše s roubíkem
Hluboko v tobě dlí
Ubitá kritikou
A vy ji máte na svědomí
Ona dávno v bezvědomí
Zavalená lyrikou
A pravidla vládnou světu
Z ní vidíš už jen siluetu
boj o životní postoj v prostoru, svoboda tvůrčího ducha, těžký téma , ale pěkně zvládnutý
11.03.2021 08:26:11 | Clown
Nechat talent volně plynout
Pravidla mít vlastní.
Do krásy vše dorozvinout
V každé další básni :0)
11.03.2021 07:18:42 | Protos1182
Každý se svým slovem
každý svým pohledem
každý se svým obrazem.
Kultura s výhybkami k lidem.
10.03.2021 18:20:58 | šerý