Anotace: Většina z Nás jsme natolik pokrytečtí, že si ani neumíme přiznat, jak moc sami sobě každým dnem musíme lhát, abychom vůbec přežili.
Mám mnoho tváří a osobností
Která z nich jsem já
Ani nevim
To nikdo neví!
(Možná žádná
Možná že všechny)
Jsem ztracen
ve vlastní duši
Ale fuck it
Budu jen nosit masku
Která se mi zrovna hodí
nekdo se vesi na opasku
a nekdo zase nosi masku
kazdy z nas si svou cestu voli.
svuj xicht si necham, ac to boli.
11.03.2021 00:00:28 | praetorian
V dnešní době vlastní tvář už nosit nejde
Přijdou Oni a vezmou Tvé Nebe
Zůstane jen bolest - vzpomínka Tebe
11.03.2021 08:32:40 | Gymplak