Anotace: Četl jsem, že rum pomáhá proti koronaviru, tedy pokud nepomůže, tak určitě neuškodí když se to s prevenci nebude přehánět.
Chudák děda:-)
Víš co? Nenechej ho se trápit...napiš prosím pokračování, kde se bábi obměkčí a ten rum mu dopřeje .-)
..ST..
18.03.2021 22:41:55 | Jaruška