Kouř z cigarety opouští má ústa,
i opilec na Boulevard de Clichy už šel spát.
Mlha padá na má osamělá víčka,
když sleduji poslední zvadlý karafiát.
Leží si v prázdném kýbli
v květinářství na rohu naší ulice.
Je celý zjihlý,
ale ze všech karafiátů se mi líbí nejvíce.
Ulicí se začíná linout vůně čerstvého pečiva,
ve vedlejším pokoji odbíjí čtvrtá hodina ranní.
Na Boulevard de Clichy se má samota téměř ztratila,
jen na mě přišlo horoucí psaní.