Ve stoce
Brodím v kalné stoce
kde ptáci své peří smáčí,
jenomže v příštím roce
šedivá obloha se mračí
Osudem mým strmá rokle
pod niž voda balvany stírá
od země čpí květy zmoklé
a před zimou vše zmírá
Tonu v kamenném moři
nohy mám celé ze žuly
jež mne stále hloub noří
a vic kupředu se nehnuly
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: takova, mkinka, Iva Husárková, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)