Samota jako bublina
Kolem mě se tvoří
Vášeň kdesi hoří
A pták v slunci zpívá
Kořeny do země se noří
Klopýtám
Srdce moje choří
Samotu snad uvítám?
Ticho, to ticho svírá
Kde je ten pták co zpívá
Kde jsou ty ruce vášnivé
Kde je ten život kolem mě…