Pracovní den
Anotace: O všedním pracovním dnu
Měsíc v pleťové masce
lidi do práce odvádí
kde na výplatní pásce
pár drobných už nevadí
Čas pohání unavené metaře
které mijím cestou k vlaku
déšť bičuje jim do tváře
jak kapky kanou z mraků
Vítr češe mrakům černé hřívy
líně kráčí sinou nebeskou plání
po celý čas zůstanou bez skývy
narozdíl od lidí, malí jsou páni
Přečteno 190x
Tipy 11
Poslední tipující: Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, šerý, Klára Němcová, Frr, V.N.Losinský, mkinka
Komentáře (0)