Jaro na dosah
Jaro už pomalu klepe na vrátka
poupátka se rozvinou
narodí se první mláďatka
a vše se zbarví
do barev rozmanitých přece
a osadí se truhlíky
pro radost která nezná meze
i já ho letos osadím
na počest své maminky
byla zářivá krásně vonící
jako některé tyto květinky
její tělo odešlo ale duše zůstala
a nádherně vonět určitě nepřestala
Přečteno 171x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, Petr27, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (5)