Anotace: Umění - největší vzepětí člověka, kde musíš umřít, aby se zrodil Bůh.
Když píšu
Snažím se najít rytmus
Hledám v knize života
To, co mi stále utíká
Ten skrytý smysl
Když píšu
Už to nejsem já
Ale jen příliv
Má duše umírá
Snad chtěla příliš
Když píšu
O dávných světech
Nechám si zdát
A nalézám domov
Ve stínu
Svého vlastního stvoření
Už nemusím být sám...