Dnes zavřu své srdce
jenom pro sebe
pro sebe...
a cestou do nebe
si užijeme svět
,, jé támhle je květ
a támhle ptáček zpívá"..
to mám radost, že jsem
živá!
Je to nádherné toto všechno zažívat,
jak jsem mohla takhle
dlouho spát.
srdce se otočí
všechno poskočí
chci se smát
přírodě naslouchat
to mám radost,
že jsem živá !
vše se hned
hezčí zdá
vše je,
jak být má
mé oči
konečně vidí
mé oči
konečně slyší
svět tady a teď
Příroda je krásná, ať se Ti daří jí naslouchat a vnímat, je to relax. ST. Hezký vikend.
20.03.2021 17:28:00 | mkinka
Krásně jsi se probudila
..s radoSTí na srdci
..a ať ji máš stále;):).
Krásný víkend ti přeji.
20.03.2021 12:10:52 | jenommarie