Proč se mé básně
nerýmují?
Nevím
Proč mé básně nikdo
nečte ?
Proč mám tolik úspěchů
u žen?
Proč jsem tak bohatý?
Proč sním tři uzená kolena?
Proč tak kecám?
To je dobrý.
22.03.2021 04:39:39 | Marek
Kdo ví, nepoví ;).
20.03.2021 18:15:16 | Rozmarýna
Já taky nevím:))
20.03.2021 12:03:46 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?