Verše z bytu
Anotace: odhlehčené verše z bytového prostředí :)
V kuchyni, pod linkou
malý křeček uhynul
s celou svojí rodinkou
bytem smrad se linul
Ze svíce,vosk žhavý
do talířku lehce stéká
každou chvíli tělo taví
na bolestivou smrt čeká
Do vln noci se měsíc noří
v bělavém zraku,tma oslepla
aby neutonul v hlubokém moři
a dívka si svojí košilku rozepla
Přečteno 184x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)