Kdo je první? Kdo je třetí?
Fakticky jsme všichni děti,
jež si spolu rády hrají
než se znovu rozhádají.
Kdo je první? Kdo je druhý?
V životě jsou prostě kruhy.
Točíme se dokolečka
jedna velká lidská smečka,
přeci sami kdesi v davu.
Pozvěme se na oslavu,
když tu spolu takto žijem.
Ztenčeme si trochu příjem.
Můžem sundat svoje masky,
zapomenout na otázky.
A pak jednou bez vytáček
vyhrabat se ze všech sraček.
Hledat prostě, co je milé,
úsměvné či potměšilé.