Chci se opít někde v koutě.
Sám a s tebou, toužící po nicotě.
Dnes již času není mnoho,
a tak se ptám druha svého:
"Vyjde Slunce? Spatřím jej?"
Den a noc jsou soky této doby.
Lidé moudří? Spíše voli.
Prostě se opij
a ráno otevři okno
koukni se na nebe
pořádně se nadechni
snad to bude lepší:);)
22.03.2021 11:29:05 | jenommarie