Co je to zatmění
Když sluníčko zasvítí
Co je to světlo ve tvých očích
Já cítím jak mě ničí
Po pádu z vysoka
Ta kočka zamňouká
Po chvilce ve tvé náruči
Kdo tě to naučil
Na nebi hvězda zasvítí
Jak lehce se roztříští
Kdo tu hvězdu uviděl
Na svět se zahleděl
Já na nebe dívám se
Po chvilce lehne zem
Po hodině pohledů nahoru
Já beru si batoh a odejdu