čas se předchází
a už teď se začíná usazovat
prach míjejících vteřin
na stínech ranní zahrady...
jakoby z planého zvyku
kdosi zase celou noc
natahoval nedomrlé slunce
zrezlým klíčem
ale zítřek se o to neprosí
sebejistý svým liknavým světlem
snícím v okvětí hnípajících vzpomínek..
Ve štolbáriu se dějí věci. :)
29.03.2021 20:44:20 | Dreamy
ani ne Dreanulinko..jen tu už začíná býti pěknej svinčík...che he...***:-D*
29.03.2021 20:48:04 | Frr
S přibývající hodinou
zkoumám tvou báseň zvonivou
dal bych teď zlato za spánek
mám však jen vína žufánek
29.03.2021 01:11:27 | Clown
Je to dlouhé.. však ze zakletí musíme sami sobě především pomoci:)* ..to půjde.
Pěkný den Frráčku.
26.03.2021 11:31:43 | jenommarie
musí to jít....a taky jak by ne! líbezné odpoledne Ti přeju...:-D*
26.03.2021 12:01:58 | Frr