Hádanka
.
Chvěješ se jak modřín po zimě
co zahodí šaty a nechce spát
Večer uplete z nahých těl
polibek
první
druhý.. padesát
Vrby u potoka již přestaly zívat
vlasy si zakryly tváře
touha ruky po ruce - věčný hmat
obraz - jen úrok od lichváře
Vánek drnká do kytar
radost píseň neposečená
Jsem tvoje přání žár i zmar
leč nejsem žena
.
.
Přečteno 231x
Tipy 22
Poslední tipující: poslední, Emily Říhová, enigman, kudlankaW, Iva Husárková, šerý, blues, Romana Šamanka Ladyloba, mkinka, Frr, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)