Ľudia sa menili,
ľudia sa menili
ľudia áno
a on s nimi
a on s nimi
Až do podoby
ktorú poznáš
nenaleješ do nádoby
viac vody
keď je plná,
keď preteká
ten čas
nekompromisne uteká
každý po svojom
sa s ním vyrovná
Ľudia sa menili,
ľudia sa menili
ľudia áno
a on s nimi
ale tak po svojom
najskôr hľadaným
kovbojom
neskôr autorom
najskôr bojazlivý
ale do
tvojich očí chtivý
neskôr ostrieľaný
a zamilovaný,
nedokonalý
ale nechcel zostať
samotou pochovaný
ach, ten pocit radosti
keď je strach prekonaný
najskôr divný,
neskôr stále iný
Píšem ale píšem po svojom
dýcham, žijem
a po svojom milujem
nie vždy to dokážem
vysloviť, pochopiť
chybám sa
neviem vyhnúť
ale vybehnem na ten kopec
aby som mohol vdýchnuť
zhlboka
ten svieži vánok
a vypočuť
slobodný spev prírody...
Davide zní to jako písňový text ..líbí se mi.*:)
09.04.2021 22:23:04 | jenommarie
Davi velmi pěkná je Tvá báseň, ve které jsi opět jen a jen svůj.
..ST..
09.04.2021 22:19:52 | Jaruška
Po svém si hrát
po svém psát
do všeho srdce dát...
Krásný den, Davi :)
07.04.2021 18:50:58 | Emily Říhová