Ten chlapec ktorému ste sa smiali
vaše pohľady dobre chápal
a vnímal
čo hovoríte a čo si myslíte
vo svojom svete sa strácal
a sníval,
snívať neprestal
našťastie nie
Ten chlapec nebol hlúpy,
bol len iný
a dnes je na to
dnes je na to hrdý
aj bez najlepších známok
a vysokej školy
je šťastný
stal sa z neho muž
ktorý v to dobro verí,
verí sebe a verí ľuďom
robí čo ho baví
s tými ktorých by
nevymenil za nič
na svete
lebo bez nich
by nevidel ten význam
a necítil čo cíti
ten čas sa zdá byť veľmi rýchly
ale som vďačný,
som vďačný
že ho môžem prežiť s vami
Myslím si Davi,že už nejsi chlapec, ale stal se z Tebe muž.Nebo jak se říká..chlap :-)
..ST..
09.04.2021 22:22:04 | Jaruška
Je rychlý ten čas co je Ti přán,
díky, že na té cestě máš srdce dokořán...
Hodně štěstí, Davi :)
09.04.2021 18:42:06 | Emily Říhová
Milý Davide,
ten chlapec je moc milý,
citlivý, vnímavý
a velmi silný*
dál..ať jsou šťastné tvé kroky:) ST
30.03.2021 09:50:07 | jenommarie