nu, asi takhle... tady spousta autoru jede ve volnych rymech (ci nakych radoby stridavych, proste jak jim to vyjde) a placaji k sobe slova, co mi nedavaji smysl a tedy obsahu vubec nerozumim. ale to beru jako svoj chybu. ty to mas stejne, jen ve vazanych versich. a to se mi libi, rymy a rytmus super.
16.04.2021 01:49:10 | praetorian
Mne se moc libi, ze na rovinu napises, ze tomu nerozumis. Vetsinou se ctenar takovy svůj vjem napsat stydi. Ja mam v tomhle smeru jako autor nekdy hodne sroubovity zpusob vyjadreni, ktery opravdu stavi mezi ctenare a porozumeni zbytecne prekazky. Na druhou stranu jsem to ja a i kdyz uz dele hledám miru, tak tento muj rys tam porad je. Nekoho to oslovi, nekoho ne. Kazdopadne Ti dekuju za pipsani nazoru. Myslim, ze ta srozumitelnost, alespon v kyzene emoci, je dulezita..
16.04.2021 09:49:57 | Fitzi