Pozerám na hviezdy
a myslím
na to že nie vždy
mám chuť
vykročiť na cesty
pozerám na hviezdy
a vidím sa,
vidím sa v cieli
aj keď občas bolí
pohľad do očí
do očí...
Viem že tvorím si ten život,
viem že tvorím si ten sen
viem že robím pre to všetko,
viem kam až dôjsť chcem,
koľko je ešte
toho predo mnou
a koľko som
už zvládol...
Keď fúka vietor
pozerám na hviezdy
za tým mestom
a premýšľam
či pozeráš sa tiež,
či myslíš na mňa tiež...
Pozerám na hviezdy
a snívam
aj keď mám oči
dokorán otvorené
pozerám na hviezdy
a lásku si želám
pozerám na hviezdy
a viem, áno viem
že tam niekde si
viem, áno viem
že tá postava v srdci
si ty
pozerám na hviezdy,
pozerám na hviezdy
keď hľadím ti do očí
snívaš prekrásne ST :-))
02.04.2021 04:33:38 | Iva Husárková