Říká se:
"do hlavy ti nevidím..."
nevím, jaké tam máš ryby
ale ten zápach
- hnijící zápach ryb
zdá se býti vodítkem
mě vyschlo...
06.04.2021 20:37:56 | enigman
Za mě - dobrý.
02.04.2021 17:58:28 | Koala
Ještě, že je to nejspíš apríl - jinak bych musel adresáta hodně politovat... ;-)
02.04.2021 17:52:29 | Amonasr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?