Žít !
Víš, že zůstat nemůžeš
plánů máš teď nespočet
bolest z rozchodů
prolíná se s touhou
nové věci přijímáš
s radostí pouhou
nic ti není za těžko
nevadí ti co děláš
kde nacházíš se
vše je krása
ty nebojíš se
láska v srdci
je s tebou stále
není čas zahálet
dále životem
musíš jít
nepřežívat
už jen žít !
ST.
09.04.2021 10:13:29 | mkinka
Moc vám zlatíčka děkuji:-*
09.04.2021 10:35:04 | sovaa
S láskou Tobě jen vše dobré. Kráčej v kočičím rytmu a den užij plna smyslů.
09.04.2021 14:24:09 | mkinka