Aprílová noc
Je noc
neon svítí do tmy
casino je prázdné
hráči hrají online
nebo dávno spí už
Noc je asi v půli
do rána pár hodin
ulice sou prázdné
pokropené deštěm
dneska bude úterý
skoro celý den
Apríl bývá studený
když musíš jít ven
Přečteno 125x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)