Zpomalil se mi krok
né dobře začal tento rok
zpomalilo se mi dýchání
jak těžké je být bez mámy
mám jedno krátké do nebe vyznání
asi teď moc a moc přeháním
zjev se mi na chvíli kratičkou
chtěla bych být tou tvou malou holčičkou
ani jedno už se mi nesplní
nemám žádné sny o tobě ve spaní
pořád jsi malou holčičkou svojí mámy jen tomu dej čas Tvá láska její láska nikdy nevyhasne je tu s námi vím že to není jak by sis přála ale pořád jsi její malá posílám Ti pohlazení a sílu pro dnešní den :-))