Vnitřně člověk cítí TA
...zda je ta trpělivost na pravém místě.
Nebo už jde jen o sebevyčerpávání
a dávání sil
..stále dokola, bez odezvy..
tam dochází k vyhoření a pocitu zmaru.
Takže i s věkem se toto asi utříbí
a člověk už si svojí energii chrání.
A je to i dobře
ať hoří ta svíčka a ten plamen
jenom tam, kde i mi cítíme
ten přínos a radost přijde.
Jen na nás..zda vydržíme,
kolik a kam budeme dávat svojí energii. Ty růže máš..v sobě. :);)Ráda jsem četla.
15.04.2021 08:48:06 | jenommarie