Anotace: ...
Za tenkou hradbou arogance
natřenou barvou jistoty
Ukrývá se otřesená princezna,
co nese jméno Ty
Bojí se světla, bojí se tmy
a tak při tlumeném svitu svíček
Urputně hledá své My
V záplavě okrasných kliček
Nechce být sama v pokoji bez oken
ale víc se bojí, co mimo něj číhá
Proto raději nechodí ven
Drtí ji strachu svého tíha
Oděná v úzkostném hávu
Kráčí chodbami sebelítosti
Ztracená ve svých myšlenkách
Čeká, kdo z hradeb ji vyprostí
Princezna zakletá svou myslí
Čeká v hradbách celé věky
Žádný princ však nepřijde
Musí odejít sama
A ty bys měla jít taky...
Konec básně přišel jako ťafka do tváře - zprudka a bez očekávání. Píšeš básně, které mi takřka plynou z duše... Ano, dokud se nerozhodneš, že se chceš zachránit, zůSTaneš zakletou princeznou...
19.04.2021 17:11:45 | Rozmarýna
jeežiš to je krásný Klárko zdraví Tě vojín-princezna píšeš úžastné texty ST :-))
16.04.2021 04:14:28 | Iva Husárková
Děkuji, moc si vašich slov vážím :)
16.04.2021 09:06:45 | Klára Němcová
bude mi ctí když si budeme tykat prosím tady si tikáme děkuji moc :-))
16.04.2021 10:22:27 | Iva Husárková