Pro kočky a lolitky
Noc přitančila
na vysokém kramflíčku
jak lolitka rozpustilá
dala si skleničku vína
zmrzlinu s paraplíčkem
a nabídla
tajemství pod svetříčkem
a jak kočka mazlivá
k nohám se stulila
a tiše předla píseň
jíž jen lolitky a kočky rozumí...
Přečteno 189x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Karin Misařová, Psavec, mkinka, Iva Husárková, kaše
Komentáře (7)
Komentujících (4)