Klaun a cikorka
Byla snědá
jako cikorka
a on v písku za horka
hvězdy dělal
v masce klauna
po rukou chodil
ona se smála
nad sklenkou vody
a on na špagátě
ve dni odevlátém
předváděl se
s nosem na gumičku
v károvém tričku
poklony skládal
hvězdám
i mořským pannám
a ona říkala mu
tajtrlíčku
a pak oddali se
nejkrásnějším hrám
líčko k líčku
ke krásné cikorce
přitulil se klaun...
Přečteno 156x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Amonasr, kudlankaW, Iva Husárková, Psavec, Vivien, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)