UPŘÍMNOST
že každý zubař musí být tak trochu sadista, viď?
položil jsem včera řečnickou otázku tomu svému
poté co se mi podařilo asi po hodině promluvit
když mi z bolavé huby vyndal poslední instrumenty
ani nevím co jsem čekal
že mi odpoví
snad cokoliv kromě toho
že mi to s takovou chutí
a s tak spokojeným uchechtnutím odsouhlasí
někdy je fakt lepší nevědět
Praha, 20.4.2021
https://www.youtube.com/watch?v=ZMRUjXjrE5c
pokud ano, už nebude zřejmě další básnička, bude moc velká pohoda. Opačně možná bude další :-)
21.04.2021 20:07:05 | Aramgad