Anotace: ... požádala mne sedmdesátipětiletá paní Helenka o zveřejnění jejich návratů ...
ZLO SE VRACÍ
ČAS SE VRACÍ
HŘMĚNÍ CHAOSU SE VALÍ Z DÁLI
A BUŠÍ NA POPLACH
PREFABRIKOVANÁ ZDOBNOST
PLASTOVÝCH PUGÉTŮ
SE ROZPÍNÁ V SOUČASNÉM KULTU OŠKLIVOSTI
JEN OPRAVDOVÉ UMĚNÍ
PROSTÉ A JEDNODUCHÉ
JE KOUSKEM TICHA
OSAMĚLÉ SVĚTLO
DALEKO
AŽ V DĚTSTVÍ
Láska se neztratí,
když čas už neběží...
Strnulost lidských těl a myslí
je zakořeněná už od dětství.
My jsme chaos, smrt,
strachu pevná tvrz...
Zrcadlo, zrcadlo pověz každý den
proč lidé ve mně nevidí sebe jen?
25.04.2021 11:32:00 | Crazymike
... Helence krásný tvůj komentář ráda přečtu ...
25.04.2021 13:03:10 | Marcella
Dělej jak uznáš za vhodné :o) Pěkné jarní dny přeji Vám oběma :o)
25.04.2021 17:12:18 | Crazymike
S klidem v duši paní Helence řekni že umí
23.04.2021 08:16:47 | Clown
Hezké a hutné životní reflexe*
Když už člověk kráčí a má ošlapané boty. Cítí únavu z břemena kamene, jenž roste. Touží za sebou slyšet povědomí hlas, aby se mohl ohlednout. Však už se smráká... a vzduch je znečištěn hlukem.
23.04.2021 01:11:18 | šerý