Je nádherná tato báseň, téměř mě napadlo, že autor ji psal přímo na Pigalle, jak z ní vnímám atmosféru a autenticitu tohoto náhodného minipříběhu.
25.04.2021 21:40:08 | Vivien
Nepsal jsem ji sice na Pigalle (ani jsem tam nikdy nebyl), ale moc děkuji...
27.04.2021 10:31:07 | Veršotepec