Anotace: Napsáno: 27. 4. 2021 Dekadentní báseň založena na autorově představivosti.
Sbírka: Bláboly
Jsem jak kurva, věčně na kolenou.
Sbírám drobné a cítím se být velikou.
Sama v prádle v temném rohu,
klečím čekající na pohromu.
V jedné ruce láhev vína,
v druhé partner mého syna.
Sex a vášeň barví karty,
skvěle líbá nahý na rty.
Jsem jen lůza, co běhá po ulici,
co hledá mužnou hlavici.
Jsem ta, již říkají Dorota,
co se prodávala u dvora.
Chci se ožrat, prostě chcípnout!
Kéž bych byla někdy jinou.
Kdo jsem že mě život tolik zkouší?
Jsem jen kurva, co po ni muži touží.