Anotace: ...
Pod vlivem spánku nespánku
Svírám hrnek s nadějí
Že budoucnost štěstí přinese
A ústa má se usmějí
Pod vlivem toužebných vzpomínek
Roste ve mě napětí
Když ptám se svého srdce
Proč mi jen rozum odvětí?
A ta sedím tiše u okna
A pozoruji ptáky
Oni žijí přítomností?
To chci umět taky!
Odlož z nebe oči stranou
i hrnek, co máš v ruce
vše, co je teď důležité
vidí jen tvé srdce
29.04.2021 23:39:23 | poslední
Srdce někam se mi schovalo
Utichlo a mě samotnou nechal.
30.04.2021 00:09:22 | Klára Němcová
Nikdo nikdy není sám
samota je pouhý klam.
A že srdce nebije?
Ve tvých verších, tady je!
30.04.2021 01:10:59 | poslední