Život s tebou je ako milión a jeden
pozri už idem,
za tebou idem
život s tebou je ako milión a jeden
nezameniteľný,
slnečný aj daždivý
každý deň je iný,
každý deň je iný lebo
život s tebou je ako milión a jeden
Život,
život s tebou
život s tebou
je ako,
ako milión
a jeden,
milión a jeden
Život s tebou budem,
opatrovať budem
a chrániť lebo chránim
čo mám rád a na čom
mi záleží
Ako milión a jeden,
milión a jeden
zážitkov,
chvíľ,
momentov
milión a jeden
mesiacov,
pocitov,
radostí
Ako milión a jeden...
Keď hľadím ti do očí
strácajú sa starosti
Keď smiať sa chcem
a milovať vládzem,
stále vládzem
noc aj deň
je to ako,
je to ako...
Milion a jeden den
každý je výhrou života,
když vstříc si půjdem
a z nás dvou je jednota...
Krásný den, Davi :)
12.05.2021 09:08:11 | Emily Říhová
Dnes se mi na milion splnilo
a srdce opět rozkvetlo
stačí jen stejné city mít
dát vzájemně své duši klid.
A já opět..životu a energii děkuji **
:) Měj se krásně milý Davide.
01.05.2021 13:14:40 | jenommarie