nahánim ztracenej čas
včerejší den
čtením starejch zpráv
konverzací
vyhaslejch účtů který mě blokli už s názvem Instagrammer
kdybych hulil krabku denně
udělal bych pro svoje zdraví víc
A zprávy "mam tě ráda"
...zprávy od lidí co mě měli mě fakt "rádi"
jsou prošlý víc než předvolební kecy
opakem lásky prej neni nenávist ale lhostejnost
a někde by mě zajímala fakt otázka jak se máš
ale to se nikdy nestane
a když už tak při nejlepšim jen fráze