Večery
Je to touha
Která mě k tobě láká
V krajkovém prádle sedím na posteli
Máme panáky z baru
A ty mi potulně pořád doléváš
Postelové světy
A myšlenky mají pré
Vždycky tam máš sebe a rum
Protože prostě víš, že tomu neodolám..
Že si dám obojí
S ledem a dvojité
Přečteno 237x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, petrzal, Iva Husárková, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)